Receptai
Skanus užkandis: aguročiai su pomidorais po sūriu!

Dėka šio recepto aš baisiai pamėgau aguročius.
Ingredientai:
- agurotis
- pomidoras
- kietasis sūris
- česnakas
- majonezas arba galima pakeisti grietine
Paruošimo būdas:
- Jaunus aguročius pjaustome nedideliais žiedais ir dedame į skardą, kurią iš anksto sutepame aliejumi.
- Padažui imame majonezą ar grietinę, dedame ten česnako, druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.
- Dabar kiekvieno aguročio gabaliuką truputį patepame viršuje.
- Paskui pomidorus pjaustome tokiais pat žiedais ir dedame ant aguročio.
- Paskui paskutinis sluoksnis bus tarkuotas kietasis sūris. Galima tarkuoti stambiai, bet geriau smulkiau, kad greičiau išsilydytų.
- Dabar kaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir pašauname ten mūsų užkandį.
Ir mėgaujamės skaniomis daržovėmis po sūriu! Gero apetito!
Tai jums tikrai patiks!