Receptai

Skanus užkandis: aguročiai su pomidorais po sūriu!

Dėka šio recepto aš baisiai pamėgau aguročius.

Ingredientai:

  • agurotis
  • pomidoras
  • kietasis sūris
  • česnakas
  • majonezas arba galima pakeisti grietine

Paruošimo būdas:

  • Jaunus aguročius pjaustome nedideliais žiedais ir dedame į skardą, kurią iš anksto sutepame aliejumi.
  • Padažui imame majonezą ar grietinę, dedame ten česnako, druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.
  • Dabar kiekvieno aguročio gabaliuką truputį patepame viršuje.
  • Paskui pomidorus pjaustome tokiais pat žiedais ir dedame ant aguročio.
  • Paskui paskutinis sluoksnis bus tarkuotas kietasis sūris. Galima tarkuoti stambiai, bet geriau smulkiau, kad greičiau išsilydytų.
  • Dabar kaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir pašauname ten mūsų užkandį.

Ir mėgaujamės skaniomis daržovėmis po sūriu! Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page