Receptai

Dienos receptas – saldūs kruasanas iš stulbinančiai skanios tešlos!

Pagaminti labai lengva, o patys gardėsiai suvalgomas greitai!

Produktai

1 stiklinė pieno
2. 200 g margarino
3. 20 g mielių
4. Miltų, kiek reikės tešlai.

Kaip gaminti kruasanus

Sumaišome iki kambario temperatūros atšildytą margariną su pienu ir mielėmis. Tada dalimis pilame miltus ir užminkome tešlą.

Išminkytą tešlą kišame į šaldytuvą ir laikome ten porą valandų.

Tada ištraukiame tešlą ir padaliname į 2 dalis. Iškočiojame paplotį, pjaustome trikampius ir pabarstome viršų cukrumi.

Susukame ragelius. Pabarstome viršų cukrumi ir dedame į kepimo skardą, padengtą pergamentiniu popieriumi. Ragelius kepame, kol apskrus, orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close