Receptai
Dienos receptas – saldūs kruasanas iš stulbinančiai skanios tešlos!
Pagaminti labai lengva, o patys gardėsiai suvalgomas greitai!
Produktai
1 stiklinė pieno
2. 200 g margarino
3. 20 g mielių
4. Miltų, kiek reikės tešlai.
Kaip gaminti kruasanus
Sumaišome iki kambario temperatūros atšildytą margariną su pienu ir mielėmis. Tada dalimis pilame miltus ir užminkome tešlą.
Išminkytą tešlą kišame į šaldytuvą ir laikome ten porą valandų.
Tada ištraukiame tešlą ir padaliname į 2 dalis. Iškočiojame paplotį, pjaustome trikampius ir pabarstome viršų cukrumi.
Susukame ragelius. Pabarstome viršų cukrumi ir dedame į kepimo skardą, padengtą pergamentiniu popieriumi. Ragelius kepame, kol apskrus, orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros.
Tai jums tikrai patiks!