Receptai

Farširuotas batonas orkaitėje- super traški, apskrudus plutelė, viduj – sultinga vištiena, gardus sūris

Ingredientai

  • batonai – 2 vnt
  • pienas – 50 ml
  • vištienos kumpeliai – 2 vnt
  • vištienos krūtinėlė – 250 g
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • vištienos prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
  • česnakas – 2 skiltelės

Paruošimas:

Nupjaukite batono viršūnėlę ir išimkite minkštimą, palikdami apie 1 cm storio sieneles.

Vieno batono minkštimą sumaišykite su pienu.

Nupjaukite vištienos kumpelių odelę. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite dideliais
kubeliais. Taip pat supjaustykite vištos krūtinėlę. Dėkite mėsą į dubenį su minkštimo ir
pieno mišiniu.

Dėkite druską, prieskonius ir išspaustą česnaką, kruopščiai permaišykite. Įdaras
gatavas.

Sudėkite įdarą į batonus ir uždenkite juos viršūnėlėmis.

Kiekvieną batoną standžiai susukite į kepimo popierių, galus užriškite siūlu.

Kepkite farširuotus batonus įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 60 min.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page