Receptai

Farširuotas batonas orkaitėje

Ingredientai

  • batonai – 2 vnt
  • pienas – 50 ml
  • vištienos kumpeliai – 2 vnt
  • vištienos krūtinėlė – 250 g
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis
  • vištienos prieskoniai – 1 arbatinis šaukštelis
  • česnakas – 2 skiltelės

Paruošimas:

Nupjaukite batono viršūnėlę ir išimkite minkštimą, palikdami apie 1 cm storio sieneles.

Vieno batono minkštimą sumaišykite su pienu.

Nupjaukite vištienos kumpelių odelę. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite dideliais
kubeliais. Taip pat supjaustykite vištos krūtinėlę. Dėkite mėsą į dubenį su minkštimo ir
pieno mišiniu.

Dėkite druską, prieskonius ir išspaustą česnaką, kruopščiai permaišykite. Įdaras
gatavas.

Sudėkite įdarą į batonus ir uždenkite juos viršūnėlėmis.

Kiekvieną batoną standžiai susukite į kepimo popierių, galus užriškite siūlu.

Kepkite farširuotus batonus įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 60 min.

Related Articles

You cannot copy content of this page