Receptai

Kaip iš sutirštinto pieno padaryti skanų gėrimą

Likeris „Airiškas kremas“

Ingredientai:

  • 300 ml pieno, užvirinti
  • 1 indelis sutirštinto pieno (380 g)
  • 300 ml viskio
  • 1 valgomasis šaukštas kavos
  • 2 valgomieji šaukštai šokoladinio sirupo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto (arba 16 g vanilinio cukraus)

Kiekis – 1 l

Paruošimas:

  1. Pieną ataušinti ir perkošti per smulkų sietą, kad į likerį nepatektų nė gramo pieno plėvelės.
  2. Visus ingredientus sumaišyti iki vienalytės masės ir išpilstyti į sterilius butelius (sterilizacijai prireiks: atidarytus išdėlioti ant vidurinės orkaitės lentynos, įjungti 120 laipsnių temperatūrą. Po to, kai orkaitės temperatūra pakils iki 120 laipsnių, butelius laikyti 20-25 min. Dangtelius 5 min virinti vandenyje).
  3. Dėti į šaldytuvą nusistovėti 3-4 dienas. Likeris paruoštas.

Laikyti šaldytuve iki 1 mėn.

Prieš vartojimą suplakti. Maloniai paskanaukite!

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page