Receptai

Kodėl anksčiau nesusiprotėjau taip kepti mėsos, juk tai taip paprasta ir greita

Taigi, aš turėjau kiaulienos mentės, supjausčiau ją gabalėliais ir įdėjau į blenderio indą, ten pat įdėjau
svogūną ir česnaką.

Supyliau pieną, subėriau Adygėjos druską, pipirus ir truputį rūkytos paprikos, kad suteiktų dešrelėms
malonų rūkytą aromatą.

Visą masę sudėjau į konditerinį maišelį ir nukirpau galiuką. Dešrelių diametras išėjo vos plonesnis už
standartinių.

Įkaitinau keptuvę su aliejumi ir sudėjau faršą, dešrelių ilgį numatykite patys. Jei nemėgstate kepto, dėkite
faršą į skardą, užtiestą kepimo popieriumi ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol bus gatavos.

Apkepiau dešreles iš visų pusių, kol apskrudo. Jos gaminamos greičiau, nei kotletai. Uždengti dangčiu ir
troškinti nereikės.

Puiki idėja, vienareikšmiškai rekomenduoju.

Sudėtis:

  • kiaulienos mentė – 500-600 g
  • svogūnas – 1 vnt
  • česnakas – 2 skiltelės
  • pienas – 100 ml
  • prieskoniai – pagal skonį

Draugai, kaip jums receptas, ar gaminsite taip dešreles?

Viso gero ir būkite sveiki!

Related Articles

You cannot copy content of this page