Receptai

Pyragas „Pagalvės“ – nuostabiai skanus ir labai lengvai paruošiamas

Šokoladinė tešla:

* miltai – 250 g
* rafinuotas augalinis aliejus – 100 ml
* pienas – 100 ml
* kiaušiniai – 3-4 vnt
* cukrus – 150 g
* kakavos milteliai – 20 g
* kepimo milteliai – 5 g

Varškės tešla:

* varškė – 350 g
* krakmolas – 30 g
* cukrus – 60 g
* vanilinis cukrus – ½ arbatinio šaukštelio
* kiaušinis – 1 vnt

Pyrago „Pagalvės“ receptas:

Miltus, kakavą ir kepimo miltelius išsijoti kartu.

Kiaušinius (kambario temperatūros) suplakti su cukrumi (3-4 min dideliu greičiu) kol susidarys puri balta puta.

Palaipsniui pilti aliejų, maišant mikseriu vidutiniu greičiu. Po to, taip pat palaipsniui pilti kambario temperatūros pieną, maišant mikseriu vidutiniu greičiu. Berti miltus su kepimo milteliais ir kakava ir permaišyti. Plakti nereikia.

Sumaišyti visus varškės kremo ingredientus ir susmulkinti blenderiu.

Šokoladinę tešlą dėti į formą.

Varškės tešlą dėti į maišelį, nukirpti kamputį. Išspausti varškės tešlą ant šokoladinės juostelėmis, sudarant tinklelį.

Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 35-40 min. Orientuokitės pagal savo orkaitę, gatavumą tikrinkite dantų krapštuku.

Leisti ataušti ir galima barstyti cukraus pudra. Supjaustyti gabaliukais ir gauti malonumą nuo skonio ir minkštumo.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page