Receptai

Korėjietiški burokėliai – užkandis be konkurencijos

Šis užkandis gali tapti jūsų virtuvės hitu. Gaminamas iš burokėlių ir yra tikras vitaminų lobis.

Mums reikia:

  • nevirti burokėliai – 3 vnt
  • svogūnai – 1 vnt
  • česnakas – 3 skiltelės
  • kalendros sėklos – 1 arbatinis šaukštelis
  • malti raudonieji pipirai – pusė arbatinio šaukštelio
  • actas – 1 valgomasis šaukštas

Paruošimas:

Nevirtus burokėlius sutarkuoti, truputį pasūdyti ir pilti actą. Palikti marinuotis 2-3 val, po to nupilti atsiradusias sultis.

Svogūną pakepti aliejuje iki tamsiai geltonos spalvos ir išimti iš keptuvės (jis mums daugiau nereikalingas).

Reikia apšlakstyti šiuo aliejumi, dar šiltu, mūsų marinuotus burokėlius ir iškart pridėti smulkintus česnakus (geriau išspaustus), raudonus pipirus ir maltas kalendrų sėklas.

Galima įdėti labai mažai cukraus ryškesniam skoniui.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page