Receptai
Skaniausias varškės apkepas be miltų ir manų

Apkepui prireiks šių produktų:
- varškė – 500 g
- kiaušiniai – 5 vnt
- sviestas – 30 g
- cukrus – 2/3 stiklinės
- razinos, džiovinti abrikosai
- vanilinas
- malti džiūvėsėliai
Gaminame apkepą:
- Mikseriu suplakite varškę iki vienalytės konsistencijos.


- Dabar sumaišykite su varške visus likusius ingredientus: kiaušinius, cukrų, sviestą, razinas, abrikosus, vaniliną. Viską gerai permaišykite.

- Išsirinkite tinkamą kepimo formą ir sutepkite ją sviestu,paskui pabarstykite džiūvėsėliais. Ir tik po to pilkite gautą varškės masę ir jei norite, galite viršų pabarstyti džiūvėsėliais.

- Orkaitė turi būti įkaitinta iki 160 laipsnių, to užteks kepimui. Apkepui iškepti užteks pusvalandžio




