Receptai
Naminė dešrelė folijoje. Beprotiškai skanu, sudėtyje nėra nieko kenksmingo, o ir gaminti labai paprasta!
Dešrą mėgsta beveik visi, tačiau toli gražu ne kiekviena dešra yra naudinga. Ne visada yra aišku, kokius produktus gamintojai naudoja gaminio sudėtyje.
Šiandien mes gaminsime naminę dešrytę folijoje.
Sudedamosios dalys:
– 1 kg kiaulienos išpjovos,
– 700–800 g vištienos filė,
– 200 g lašinių,
– 3–4 kiaušiniai,
– 6 skiltelių česnako,
– 3–4 valg. š. krakmolo,
– 1,5 arb. š. druskos,
– juodųjų pipirų žirneliais pagal skonį,
– kvapiųjų pipirų žirneliais pagal skonį,
– jei norite, prieskonių ir pagardų mišinio (tačiau tai nėra būtina),
– maistinė folija (plėvelė).
Gaminimas:
Lašinius ir mėsą supjaustykite kubeliais.
Dubenyje išplakite kiaušinius, pipirus, druską, česnakus ir kitus prieskonius. Tada įdėkite krakmolą.
Pilkite jį pamažu, nes susidarys gumuliukai.
Sumaišykite kiaušinio plakinį ir mėsą.
Paruoštą faršą sudėkite ant folijos dalies ir jį susukite į dešros formą. Užspauskite visus kraštus, kad neištekėtų sultys.
Kepkite 1 val. orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių.