Receptai

Patogus būdas šaldyti krapus – naudoju jau daug metų!

Šis būdas patogus tuo, kad nereikia laužyti ar gramdyti iš bendros šaldytų žalumynų masės,
paprasčiausiai imame porciją, nukerpame užrištą uodegėlę ir viskas!

Porcijos dydį jūs kontroliuojate patys.

Tam jums prireiks maistinių maišelių, sukarpome juos į daugybę kvadratėlių (dydis maždaug 10×10 cm).

Paruošiame žalumynus – perrenkame, pašaliname storus stiebelius, paliekame minkštas šakeles,
nuplauname.

Dedame ant švaraus rankšluosčio, nusausiname, paskui pjaustome.

Dedame supjaustytus krapus į kvadratų vidurį, truputį suspaudžiame.

Paskui sujungiame kraštus ir apsukame siūlu, užrišame mazgelį.

Dedame visas „bombeles“ į plastikinę formą ir į šaldiklį.

Žiemą naudojame!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page