Receptai

Patogus būdas šaldyti krapus – naudoju jau daug metų!

Šis būdas patogus tuo, kad nereikia laužyti ar gramdyti iš bendros šaldytų žalumynų masės,
paprasčiausiai imame porciją, nukerpame užrištą uodegėlę ir viskas!

Porcijos dydį jūs kontroliuojate patys.

Tam jums prireiks maistinių maišelių, sukarpome juos į daugybę kvadratėlių (dydis maždaug 10×10 cm).

Paruošiame žalumynus – perrenkame, pašaliname storus stiebelius, paliekame minkštas šakeles,
nuplauname.

Dedame ant švaraus rankšluosčio, nusausiname, paskui pjaustome.

Dedame supjaustytus krapus į kvadratų vidurį, truputį suspaudžiame.

Paskui sujungiame kraštus ir apsukame siūlu, užrišame mazgelį.

Dedame visas „bombeles“ į plastikinę formą ir į šaldiklį.

Žiemą naudojame!

Related Articles

You cannot copy content of this page