Receptai
Paprasčiausias šokoladinės glazūros receptas desertų puošimui
Švelnus šokoladinis glajus, paruoštas pagal paprasčiausią mūsų receptą – idealus papildymas jūsų
mėgstamiems desertams. Paruošti glazūrą taip lengva, kad jūs panorėsite daryti tai labai dažnai, jos
pagalba puošdami absoliučiai visus naminius skanėstus.
Bendras paruošimo laikas: ne daugiau 10 min.
Išeiga: apie 750 g šokoladinės glazūros
Ingredientai:
– 350 g cukraus pudros
– 100 g natūralios kakavos miltelių
– 170 g kambario temperatūros sviesto
– 100 ml kambario temperatūros pieno
– 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
Paruošimas:
Į nedidelį dubenį kartu išsijokite cukraus pudrą ir kakavos miltelius.
Dėkite sviestą, pieną ir vanilės ekstraktą.
Kruopščiai permaišykite ingredientus iki vienalytės konsistencijos be gumulėlių. Paruošta!