Receptai
Skaniausias varškės apkepas be miltų ir manų

Apkepui prireiks šių produktų:
- varškė – 500 g
- kiaušiniai – 5 vnt
- sviestas – 30 g
- cukrus – 2/3 stiklinės
- razinos, džiovinti abrikosai
- vanilinas
- malti džiūvėsėliai
Gaminame apkepą:
- Mikseriu suplakite varškę iki vienalytės konsistencijos.
- Dabar sumaišykite su varške visus likusius ingredientus: kiaušinius, cukrų, sviestą, razinas, abrikosus, vaniliną. Viską gerai permaišykite.
- Išsirinkite tinkamą kepimo formą ir sutepkite ją sviestu,paskui pabarstykite džiūvėsėliais. Ir tik po to pilkite gautą varškės masę ir jei norite, galite viršų pabarstyti džiūvėsėliais.
- Orkaitė turi būti įkaitinta iki 160 laipsnių, to užteks kepimui. Apkepui iškepti užteks pusvalandžio
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.