Virtuve

Sumaišę grietinę su kefyru po poros dienų gausite tiesiog DIEVIŠKĄ užkandį!

Sudedamosios dalys:

500 ml grietinės,
500 ml kefyro,
1 pundelis krapų,
1 arb. š. druskos,
paprika (jei pageidaujama).

Gaminimas

Perlenkiame 6 kartus marlę ir dedame į kiaurasamtį.

Sumaišome kefyrą ir grietinę, paskui įdedame druskos ir supilame masę į paruoštą indą.

Uždengiame ir prispaudžiame.

Dedame į šaldymo kamerą ir laikome dvi paras.

Susmulkiname krapus.

Iš sūrio formuojame dešrelę ir apvoliojame susmulkintuose krapuose.

Jei norite aštresnio sūrio, į krapus galima įdėti porą išspaustų skiltelių česnako.

Be to, žalumynų galima įdėti ir į pačią masę.

Ir trečias variantas (ypač patinka vyrams) – apvolioti dešrelę paprikoje!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close