Idomybes
Sūnaus dėka mama pradėjo uždirbti milijonus: kokia berniuko ypatybė padėjo
Kirsty Henshaw pastebėjo, kad jos sūnui alergija riešutams, pieno produktams ir gliutenui. Būdamas 9
mėnesių, berniukas vos nemirė nuo anafilaksinio šoko.
2000-ųjų pradžioje produktų kiekis ir pasirinkimas alergiškiems žmonėms buvo labai ribotas. Kirsty
nusprendė savarankiškai ruošti sūnui užkandžius be gliuteno, pieno ir riešutų.
Mėgstamiausias berniuko skanėstas buvo naminiai kokosiniai ledai, juk alergija kokoso riešutui – retas
reiškinys.
2009 metais Kirsty suprato, kad mėgstami jos sūnaus ledai pasirodė labai populiarūs tarp kitų žmonių,
todėl moteris nusprendė įkurti nedidelę savo šaldytų hipoalerginių desertų gamybą.
Jau 2010 metais Kirsty produktu prekiavo 600 sveiko maisto parduotuvių Didžiojoje Britanijoje, o vėliau ir
500 didelių prekybos centrų.
Todėl ji nusprendė įkurti sveikų produktų be gliuteno, riešutų ir gyvulinės kilmės pieno gamybą žmonėms,
kenčiantiems nuo alergijos. Dabar jos prekės ženklas „Kirsty’s“ tiekia platų gatavų patiekalų, užkandžių ir
desertų pasirinkimą bet kokio amžiaus alergiškiems žmonėms.
Kirsty sako, kad derinti verslą ir motinystę nelengva, tačiau ji nieko nenorėtų keisti. Juk vaikai ir noras
rūpintis jų gerove padeda jai įveikti sunkumus.
„Pinigai nedaro jūsų laimingais, ta liečia šeimą ir draugus. Mano vaikai atneša man didžiausią džiaugsmą
gyvenime“,- pridėjo Kirsty.