Receptai

Tiesiog supjaustome vakare 2 kopūsto gūžes, o ryte gauname stulbinantį užkandį!

Šis receptas – mūsų mėgstamiausias jau daugelį metų.

Kiekvieną rudenį darau tokius kopūstus super greitame marinate, kuo sukeliu visų savo namiškių ir svečių susižavėjimą. O jau kaip skanu patiekti tokius kopūstus su bulvėmis! Mmm, pirštelius apsilaižysi.

Pagrindiniai ingredientai:

  • vanduo – 1,5 l
  • baltagūžiai kopūstai – 2-3 kg
  • cukrus – 9 valgomieji šaukštai
  • morkos – 2-3 vnt
  • 9% actas – 200 ml
  • druska – 2 valgomieji šaukštai
  • česnakas – 5-6 skiltelės
  • malti juodieji pipirai – 1 arbatinis šaukštelis

Kaip ruošti:

Iš pradžių reikia padaryti sūrymą: įpilti į puodą vandenį, suberti cukrų ir druską, supilti actą, pridėti maltų pipirų. Leisti užvirti.

Kopūstus tuo metu nuplauti, išpjauti kotus, supjaustyti į 8-10 dalių.

Nuskusti morkas, stambiai sutarkuoti, supjaustyti česnaką.

Viską sumaišius dėti į indą su kopūstais, užpilti sūrymu.

Kai tik kopūstai atauš, dėti į šaldytuvą parai.

Viskas , skaniausias užkandis paruoštas!

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page