Receptai

Švieži pomidorai žiemą. Taip pomidorų dar neruošėte – be vandens, druskos, acto

Pomidorai, paruošti pagal šį receptą, gaunasi kaip švieži. Jie puikiai išsilaiko iki žiemos. Ir džiugins jus kasdien per pietus ar vakarienę. Pomidorai gaminami paprastai, o proceso metu mes nenaudosime nei druskos, nei vandens, nei acto.

Būtini produktai:

Produktai vienam 3 l stiklainiui

– pomidorai 1 kg

– 2 valgomieji šaukštai sausų garstyčių

Imamės ruošimo:

1. Sterilizuojame stiklainius ir dangtelius.

2. Nuplauname ir nusausiname pomidorus. Svarbu! Jie turi būti be mažiausių pažeidimų ir įbrėžimų.

3. Į stiklainio dugną beriame šaukštą garstyčių. Paskui dedame pomidorus ( iki pusės stiklainio).

Virš jų beriame dar garstyčių, o paskui dedame likusius pomidorus. Uždengiame stiklainį
dangteliu ir užsukame.

4. Uždarytus stiklainius atsargiai paridename stalu, kad visi pomidorai būtų nuberti garstyčiomis. Ir nešame į rūsį saugojimui.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page