Receptai
Vištų skilveliai, marinuoti sojos padaže. Pikantiški ir labai skanūs
Neįtikėtinai skanu!
Ingredientai:
– pusė kg vištų skilvelių
– svogūnas
– 5 skiltelės česnako
– actas – 1⁄4 stiklinės
– 1⁄2 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
– valgomasis šaukštas sojos padažo
– krapų pundelis
– druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimo receptas
Pirmiausia reikia išvirti skilvelius sūdytame vandenyje, kol bus visiškai gatavi.
Pagal laiką tai maždaug 1,5 val. Palikti ataušti.
Ataušusius skilvelius supjaustyti plonais šiaudeliais.
Svogūną nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
Skilvelius ir svogūną sumaišyti, pagardinti sojos padažu ir prieskoniais pagal skonį. Gerai permaišyti.
Česnaką išspausti.
Aliejų galima įkaitinti mikrobangų krosnelėje.
Šviežius krapus nuplauti ir smulkiai supjaustyti.
Aliejų, česnaką, actą ir krapus gerai permaišyti.
Česnakinį mišinį pilti ant skilvelių. Švelniai permaišyti.
Dėti į šaldytuvą nakčiai, kad pasimarinuotų.
Marinuotų skilvelių skonis toks sodrus ir švelnus, kad pirštelius apsilaižysite.
Garnyrui galima paruošti troškintų bulvių, jos idealiai tiks prie skilvelių.
Gero apetito!