Receptai
Želė „Šaltas su puta“


Tau prireiks
- 700 ml obuolių sulčių
- 50 г želatinos
- 4 valgomųjų šaukštų rudojo cukraus

Kaip pagaminti obuolių želė
- Dabar truputį pagudrausim. Kad želė labiau būtų panaši į rūgimo produktą, sultis pakaitink, kad būtų šiltos ir jose išmaišyk rudą cukrų. Tai suteiks reikiamą spalvą.

- Kol sultys šiltos, ištirpink jose želatiną. Įsitikink, kad ji visai ištirpo ir, jei ne, tada dar kartą pakaitink sultis. Supilstyk sultis į bokalus, bet taip, kad likto vietos putai. Pakaks trijų-keturių specialių indų.

- Kol stiklinės su želė yra šaldytuve, imkis putelės. Sulčių likutį plak mikseriu, kad jos susiplaktų, kaip grietinėlė ir sudėk jas į bokalus. Liko palaukti, kol viskas sustings!

Likusias putas tiesiog supilk į kitus indus, tegu stingsta. Tokią želė galima laikyti kelias paras. O kiek žmonių tu prajuokinsi. Vyras, žinoma, nusivils, o štai vaikai gali labai apsidžiaugti. „Šaltas su puta“ tikrai labai realistiškai atrodo!

Tai jums tikrai patiks!




