Receptai

Pomidoriukai, paruošti maišeliuose. Galima vartoti jau po 2 parų!

Ingredientai

– 1 kg pomidorų
– 1 valgomasis šaukštas druskos
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– krapai
– 1-2 skiltelės česnako

Paruošimo receptas

Būtina rinktis maždaug vieno dydžio pomidorus, kad pomidoriukai pasisūdytų vienu metu.

Pomidorus nuplauti, nupjauti uodegėles, sudėti į maišelį.

Česnaką nulupti, susmulkinti ir dėti į paruoštus pomidorus.

Susmulkinti: arba krapų žalumynus, arba sausus jų žiedynus.

Ir pirmu, ir antru atveju gausis skaniai.

Žalumynai ne tokie kieti, o sėklos labai kvapnios.

Beriame druską ir cukrų. Užrišti maišelį ir gerai supurtyti jame pomidorus. Dėti dar į vieną maišelį ir laikyti
šiltoje vietoje, periodiškai supurtant.

Po poros parų ant jūsų stalo labai skanūs, aromatingi greitai rauginti pomidorai su česnaku ir krapais.

Vidutiniškai, prinokę pomidorai gaminasi apie 2 paras, taip pat galima užraugti ir žalius pomidorus.

Bet tada teks ilgiau laukti – apie 4 paras.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page