Receptai

Pomidoriukai, paruošti maišeliuose. Galima vartoti jau po 2 parų!

Ingredientai

– 1 kg pomidorų
– 1 valgomasis šaukštas druskos
– 1 arbatinis šaukštelis cukraus
– krapai
– 1-2 skiltelės česnako

Paruošimo receptas

Būtina rinktis maždaug vieno dydžio pomidorus, kad pomidoriukai pasisūdytų vienu metu.

Pomidorus nuplauti, nupjauti uodegėles, sudėti į maišelį.

Česnaką nulupti, susmulkinti ir dėti į paruoštus pomidorus.

Susmulkinti: arba krapų žalumynus, arba sausus jų žiedynus.

Ir pirmu, ir antru atveju gausis skaniai.

Žalumynai ne tokie kieti, o sėklos labai kvapnios.

Beriame druską ir cukrų. Užrišti maišelį ir gerai supurtyti jame pomidorus. Dėti dar į vieną maišelį ir laikyti
šiltoje vietoje, periodiškai supurtant.

Po poros parų ant jūsų stalo labai skanūs, aromatingi greitai rauginti pomidorai su česnaku ir krapais.

Vidutiniškai, prinokę pomidorai gaminasi apie 2 paras, taip pat galima užraugti ir žalius pomidorus.

Bet tada teks ilgiau laukti – apie 4 paras.

Gero apetito!

Related Articles

You cannot copy content of this page