Receptai

Mano mėgstamiausias sriubos su frikadelėmis paruošimo receptas

Sriuba su frikadelėmis – tai vienas mėgstamiausių pirmųjų patiekalų mūsų šeimoje. Jos pagrindas – faršo kukulaičiai. Šiandien buvau turguje. Pirkau puikų neriebios kiaulienos gabalėlį. Padariau faršą ir nusprendžiau paruošti mūsų mėgstamą sriubą.

Rodau savo variantą:

Ingredientai: faršas, kiaušinis, bulvės, morkos, svogūnai, ryžiai, petražolės, druska, pipirų mišinys, aliejus.

– Morką stambiai sutarkavau, svogūną smulkiai supjausčiau ir apkepiau nedideliame kiekyje aliejaus.

– Į verdantį vandenį subėriau supjaustytas bulves, lauro lapą, pasūdžiau. Užvirus įbėriau 3 valgomuosius šaukštus ryžių. Viriau kol pusiau išvirė.

– Į faršą dėjau kiaušinį, druskos, pipirų. Kruopščiai permaišiau ir susukau mėsos kukulaičius, kuriuos įleidau į verdantį sultinį.

– Viriau sriubą 10 min, frikadelės per tą laiką iškilo. Įbėriau pjaustytų petražolių ir pipirų. Uždengiau dangčiu 2 min. Ir galima patiekti.

– Išėjo nuostabi, sodri, aromatinga ir graži sriuba. Ji paprastai paruošiama ir jos aromatas visada vilioja namiškius prie stalo…

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page