Receptai
Kopūstų kotletai – lengvas ir greitas valgis

Šis patiekalas patiks ne tik vegetarams.
Reikės:
* 500 g kopūsto
* 3–4 šaukštų manų kruopų
* 50 ml kefyro
* 1 kiaušinio
* 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio druskos, pipirų
Gaminimo būdas:
* Smulkiai supjaustykite kopūstą. Pabarstykite druska ir paminkykite rankomis.
* Supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinį, suberkite manų kruopas, pabarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
* Leiskite ramiai pastovėti 15–20 minučių.
* Šlapiomis rankomis formuokite mažus kotletukus.
* Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.

* Tinka valgyti su grietine arba sviesto ir grietinės padažu bei bulvių garnyru.




