Receptai

Kopūstų kotletai – lengvas ir greitas valgis

Šis patiekalas patiks ne tik vegetarams.

Reikės:

* 500 g kopūsto
* 3–4 šaukštų manų kruopų
* 50 ml kefyro
* 1 kiaušinio
* 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio druskos, pipirų

Gaminimo būdas:

* Smulkiai supjaustykite kopūstą. Pabarstykite druska ir paminkykite rankomis.

* Supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinį, suberkite manų kruopas, pabarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

* Leiskite ramiai pastovėti 15–20 minučių.

* Šlapiomis rankomis formuokite mažus kotletukus.

* Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.

* Tinka valgyti su grietine arba sviesto ir grietinės padažu bei bulvių garnyru.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page