Receptai

Kodėl anksčiau nesusiprotėjau taip kepti mėsos, juk tai taip paprasta ir greita

Sudėtis:

  • kiaulienos mentė – 500-600 g
  • svogūnas – 1 vnt
  • česnakas – 2 skiltelės
  • pienas – 100 ml
  • prieskoniai – pagal skonį

Taigi, aš turėjau kiaulienos mentės, supjausčiau ją gabalėliais ir įdėjau į blenderio indą, ten pat įdėjau
svogūną ir česnaką.

Supyliau pieną, subėriau Adygėjos druską, pipirus ir truputį rūkytos paprikos, kad suteiktų dešrelėms malonų rūkytą aromatą. Visą masę sudėjau į konditerinį maišelį ir nukirpau galiuką. Dešrelių diametras išėjo vos plonesnis už standartinių.

Įkaitinau keptuvę su aliejumi ir sudėjau faršą, dešrelių ilgį numatykite patys. Jei nemėgstate kepto, dėkite faršą į skardą, užtiestą kepimo popieriumi ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol bus gatavos.

Apkepiau dešreles iš visų pusių, kol apskrudo. Jos gaminamos greičiau, nei kotletai. Uždengti dangčiu ir
troškinti nereikės.

Puiki idėja, vienareikšmiškai rekomenduoju.

Draugai, kaip jums receptas, ar gaminsite taip dešreles?

Viso gero ir būkite sveiki!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page