Receptai
Kodėl anksčiau nesusiprotėjau taip kepti mėsos, juk tai taip paprasta ir greita
Sudėtis:
- kiaulienos mentė – 500-600 g
- svogūnas – 1 vnt
- česnakas – 2 skiltelės
- pienas – 100 ml
- prieskoniai – pagal skonį
Taigi, aš turėjau kiaulienos mentės, supjausčiau ją gabalėliais ir įdėjau į blenderio indą, ten pat įdėjau
svogūną ir česnaką.
Supyliau pieną, subėriau Adygėjos druską, pipirus ir truputį rūkytos paprikos, kad suteiktų dešrelėms malonų rūkytą aromatą. Visą masę sudėjau į konditerinį maišelį ir nukirpau galiuką. Dešrelių diametras išėjo vos plonesnis už standartinių.
Įkaitinau keptuvę su aliejumi ir sudėjau faršą, dešrelių ilgį numatykite patys. Jei nemėgstate kepto, dėkite faršą į skardą, užtiestą kepimo popieriumi ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol bus gatavos.
Apkepiau dešreles iš visų pusių, kol apskrudo. Jos gaminamos greičiau, nei kotletai. Uždengti dangčiu ir
troškinti nereikės.
Puiki idėja, vienareikšmiškai rekomenduoju.
Draugai, kaip jums receptas, ar gaminsite taip dešreles?
Viso gero ir būkite sveiki!