Receptai
Avietės savo sultyse
Reikes:
- Avietės 1 kg
- Cukrus 150 g
Paruošimas:
Avietes užberkite cukrumi, permaišykite ir palikite dviem valandoms, kad jos išleistų sultis.
Paskui vėl permaišykite. Uogos susitraiškys, taip ir turi būti. Išdėliokite avietes į stiklainius.
Uždenkite dangteliais ir statykite į puodą su vandeniu.
Sterilizuokite 15 minučių po užvirimo. Paruošta!
Įdomus faktas: jei jūs norite, kad avietės laikytųsi ilgiau, neplaukite jų prieš virimą. Ir rinkti jas
pageidautina ne po lietaus, jei naudojate savas.
Per didelė drėgmė esant tokiam mažam cukraus kiekiui gali negatyviai atsiliepti laikymo terminui. Ruošti avietes savo sultyse paprasta ir patogu. Būtinai išsisaugokite mūsų receptą.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.