Patarimai

Mažai kas taip ruošia svogūnus, o be reikalo. Labai skanus patiekalas šventėms ir ne tik. Tikras delikatesas

Šiandien mes kartu paruošime šventinį patiekalą iš svogūnų, kurie beveik nieko nekainuoja, tačiau gaunasi labai skanūs! Mūsų šeimai toks patiekalas yra tikras delikatesas. Pikantiškas padažo skonis, švelni svogūno tekstūra ir malonus aromatas taip ir vilioja į lėkštę įsidėti dar vieną porciją.

Pereiname prie gaminimo:

1. Supjaustau svogūnus žiedų ketvirtadaliais. Svogūnų aš naudoju daug, kuo daugiau, tuo geriau.

2. Perdedu svogūnus į gilią lėkštę. Dedu druskos, maltų juodųjų pipirų, mėgstamų prieskonių ir saldžiosios paprikos.

3. Aplaistau svogūnus aliejumi.

4. Permaišau ingredientus iki vienalytės būsenos. Uždengiu svogūnus maistine plėvele ir dedu į
šaldytuvą marinuotis parai-dviem. Kuo ilgiau svogūnai marinuosis šaldytuve, tuo bus skanesni.

5. Dedu visus svogūnus į kepimo formą, suteptą aliejumi. Likusias nuo svogūno sultis irgi supilu į formą.

6. Prie svogūnų (aromatui) aš dedu porą česnako galvučių, perpjautų skersai į 2 dalis.

7. Pabarstau svogūnus cukrumi ir dedu juos kepti į orkaitę 180 laipsnių temperatūroje 1 val.

8. Po valandos svogūnus išimu ir dedu ant jo nedidelius gabalėlius sviesto. Vėl pašaunu svogūnus į
orkaitę 10-15 min.

Gero apetito, brangūs skaitytojai! Tai neapsakomai skanus patiekalas! Svogūnai tampa permatomi,
švelnūs ir labai sultingi. Jie tiesiog tirpsta burnoje! Sakykite, ar jūs kada nors bandėte ruošti svogūnus
tokiu būdu?

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page