Receptai
Kapoti kotletai iš vištos krūtinėlės
Ingredientai
- vištos krūtinėlė – 350 g
- graikiškas jogurtas – 100 g
- kiaušinis – 1 vnt
- svogūnų laiškai – 30 g
- kvietiniai miltai – 1 valgomasis šaukštas
- druska – pagal skonį
- malti juodieji pipirai – pagal skonį
- saulėgrąžų aliejus – pagal skonį
Paruošimas:
Supjaustykite vištienos file smulkiais kubeliais. Pasūdykite mėsą.
Sumaišykite graikišką jogurtą su kiaušiniu maltais juodaisiais pipirais. Pilkite padažą ant
vištienos krūtinėlės ir gerai išmaišykite.
Smulkiai sukapokite svogūnų laiškus, dėkite juos į vištieną kartu su miltais, permaišykite
ingredientus.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Valgomuoju šaukštu išdėliokite kotletus. Uždenkite keptuvę
dangčiu ir ruoškite kotletukus po 2-3 minutes iš abiejų pusių ant nestiprios ugnies.
Jei jūs neradote nesaldaus jogurto, pakeiskite jį neriebia grietine. Abu ingredientai puikiai
tinka vištienos kotletų ruošimui, darydami juos minkštus ir grietininius. Kad patiekalas
būtų dar skanesnis, patiekite jį su mėgstamu padažu!