Receptai

Kodėl aš APKEPINU vermišelius, prieš dedant juos į sriubą!?

Vištienos sriuba su apkepintais vermišeliais. Dėka to, kad vermišeliai apkepinami, sriuba įgauna visiškai kitokį skonį ir labai gražią geltoną spalvą. O dar, dėl to, kad vermišeliai buvo apkepinti, sriuba gali ilgai stovėti šaldytuve ir kitą dieną atrodyti, lyg tik ką išvirta – vermišeliai neišbrinksta, o lieka tokios pat formos, lyg sriuba tik ką išvirė.

Ingredientai:

  • Vištiena -500 g
  • Vanduo -2,5-3 l
  • Druska -1 a.š.
  • Bulvės -2-3 vnt. (150-200 g)
  • Morkos -1 vnt.
  • Svogūno galva -1 vnt.
  • Vermišeliai -70 g
  • Česnakas -2-3 vnt. (jei mėgstate)
  • Žalumynai – pagal skonį
  • Juodieji pipirai – pagal skonį

Gaminimas

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page