Receptai

Korėjietiškos žuvies salotos: suvalgomos vienu prisėdimu. Na labai jau vykęs marinatas

Ingredientai:

  • lašiša – 300 g
  • svogūnas – 1 vnt
  • morka – 1 vnt
  • agurkai – 1 vnt
  • česnakas – 3 skiltelės
  • actas – 1 valgomasis šaukštas
  • sojos padažas – 2 valgomieji šaukštai
  • saulėgrąžų aliejus – 3 valgomieji šaukštai
  • druska – pagal skonį
  • juodieji pipirai (malti) – pagal skonį
  • kalendra – pagal skonį
  • citrina – pagal skonį
  • petražolės – pagal skonį
  • cukrus – pagal skonį

Paruošimas:

Dar kartą patikrinkite žuvį, kad nebūtų kaulų. Nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite nedidelėmis juostelėmis..

.

Pabarstykite žuvį cukrumi, truputį pasūdykite ir užpilkite 9% Permaišykite. Uždenkite dubenį su žuvimi plėvele ir padėkite į šaldytuvą marinuotis per naktį. Jei laiko mažai, pakeiskite actą 70% acto rūgštimi ir palaikykite vos valandą.

.

Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o morkas šiaudeliais (geriausia sutarkuoti specialia trintuve).

.

Česnaką išspauskite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite joje morkas , svogūnus, česnaką ir prieskonius.

.

Patikrinkite žuvį: gabaliukai turi tapti šviesesni po apdirbimo actu. Pilkite ant žuvies įkaitintą aliejų su daržovėmis, permaišykite, o ataušus įdėkite plonais šiaudeliais supjaustytą agurką ir sojos padažą.

Vėl dėkite salotas į šaldytuvą porai valandų, kad visi jų ingredientai susidraugautų!

Patiekite vaišes papuošę citrinos skiltele ir petražolėmis.

 

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page