Receptai

Mėsa prancūziškai. Receptas – beprotiškai skanu!

Ingredientai:

– jautienos išpjova 1000 g
– svogūnai 4 vnt
– švieži pievagrybiai 1500 g
– Goudos sūris 400 g
– malti pipirai pagal skonį
– majonezas

Jautienos minkštimą išmušame, beriame druskos, pipirų, pjaustome svogūnus žiedais, verdame pievagrybius
pasūdytame vandenyje. Paskui sutarkuojame sūrį.

Įkaitiname orkaitę ir dedame svogūnus į skardą, ant svogūnų dedame mėsą ir virtus pievagrybius, supjaustytus mažais gabalėliais.

Pašauname į orkaitę 20 min, paskui pabarstome sūriu ir stebime, kad mėsa pasidengtų plutele, tačiau nepridegtų.

Prancūziškos mėsos receptas labai paprastas ir nesudėtingas!

Related Articles

You cannot copy content of this page