Receptai

Ryškus pyragas „Auksinis marmuras“ (be miltų ir manų)

Toks skanus ir originalus!

Ingredientai:

pirmai tešlai:

  • varškė – 500 g
  • cukrus – 100 g
  • kiaušiniai – 2 vnt
  • krakmolas – 2 valgomieji šaukštai

antrai tešlai:

  • moliūgų tyrė (galima pakeisti morkų) – 500 g
  • cukrus – 60 g
  • vieno apelsino žievelė
  • krakmolas – 1,5 valgomojo šaukšto
  • kiaušiniai – 2 vnt

Paruošimas:

Sumaišome visus ingredientus atskirai abiem tešlos rūšims ir suplakame blenderiu.

Sutepame sviestu silikoninę kepimo formą ir dedame tešlą kaitaliodami: 1 valgomąjį šaukštą baltos, 1 valgomąjį šaukštą oranžinės , kol tešla nesibaigs.

Kepame 170 laipsnių temperatūroje 50 min.

Gatavą pyragą pilnai ataušiname formoje, po to taip pat formoje dedame į šaldytuvą 2-3 val.

Degustuojame šaltą.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page