Receptai

Šaltas vasariškas tortukas, labai greitas

Ingredientai:

– 0,5 l grietinės
– 1 stiklinė cukraus
– 1 pakuotė želatinos (25 g)
– 0,5 stiklinės šalto vandens
– 300 g biskvito
– braškės
– kiviai

Paruošimo receptas:

Biskvitą galima nusipirkti gatavą ar išsikepti savarankiškai.

Pradžiai želatiną užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti.

Kol užsiimsime likusių produktų paruošimu, jis kaip tik ir išbrinks.

Vaisius nuplauname, nulupame ir supjaustome.

Biskvitą pjaustome nedideliais gabalėliais.

Grietinę sumaišome su cukrumi ir suplakame mikseriu.

Išbrinkusią želatiną pašildome ant vandens vonios neužvirindami.

Pilame į grietinės kremą, išmaišome.

Gilų indą užtiesiame maistine plėvele.

Ant dugno beriame kelias uogas.

Virš jų dedame biskvito gabalėlius.

Užpilame kremu. Ir toliau dedame sluoksniais.

Viršų dar pridengsime plėvele ir dėsime į šaldytuvą.

Po 3 valandų tortas gatavas.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page