Receptai
Skanių keptų bulvių paslaptis, reikia tik iš anksto subraižyti jas šakute
Būdama studentė, aš gyvenau bendrabutyje. Mokslo buvo daug, todėl kartais neužtekdavo laiko maisto ruošimui, o valgyti norėdavosi visada.
Kartą, būdama bendroje virtuvėje, aš pamačiau neįprastą bulvių ruošimo būdą. Kaimynas skuto bulves, o paskui jas braižė šakutės pagalba. Aš nesupratau, kam jis tai daro. Kaimynas nusprendė pavaišinti mane tomis bulvėmis, ir aš buvau visiškai sužavėta jų skonio.
Kai bebūtų keista, bet tie įbrėžimai leido bulvėms kepimo metu sudaryti skanią plutelę. Įbrėžimų pagalba bulvės viens du sugeria prieskonius ir padažus. Tai suteikia joms sodresnį skonį.
Šiame straipsnyje jūs sužinosite šių stulbinančių bulvių receptą.
Pradžiai, žinoma, nulupkite ir nuplaukite bulves. Kad pašalintumėte drėgmę, nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu.
Dabar svarbus etapas, o būtent daryti tuos pačius įbrėžimus. Imate šakutę ir darote lengvus įbrėžimus bulvėje, nereikia šių vagų daryti pernelyg gilių.
Bulvės paviršius turi gautis rievėtas.
Kai tik įbrėžimai padaryti, supjaustykite bulves ir dėkite mėgstamus prieskonius. Dabar galima jas kepti aliejuje.
Jei bulvės šviežios, tai jų lupti nebūtina, kadangi luobelė plonytė ir nesukels žalos.
Bulvės gausis skanios ir jūs dažnai jas taip gaminsite.