Receptai

Unikalus būdas išdarinėti silkę: tiesiog prispausk ir gauk file

Ekspres metodas gauti file

Pradžiai pasiruošiame darbo vietą. Net šiame etape galima sutaupyti laiko. Iš anksto apvynioję pjaustymo lentelę maistine plėvele ar patalpinę ją į atitinkamo dydžio maišelį po žuvies apdorojimo ją plausite trumpai.

* Pirmiausia pašaliname galvą ir uodegą.

* Atsargiai perpjauname pilvą.

* Išimame vidurius. Esant būtinybei nusausiname silkę servetėle ar vienkartiniu rankšluosčiu ir pašaliname plėvelę.

* Atlaisvinę ant lentos pakankamai vietos, apverčiame silkę ir padedame ją plokštuma.

* Dabar paprasčiausiai prispaudžiame delnu taip, kad silkė išsiskėstų ant lentos.

* Apverčiame ir randame stuburo pradžią nuo uodegos pusės.

* Viena ranka prilaikydami silkę, kita traukiame stuburą. Būtent jame pasilieka visi kaulai.

* Dabar galima supjaustyti file gabaliukais arba naudoti šventinių patiekalų ruošimui nebijant, kad juose atsitiktinai atsidurs kaulai.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page