Receptai

Toks receptas turi būti pas kiekvieną šeimininkę – lengvas ir skanus kefyrinis tortukas

Ingredientai:

Tešla:

  • miltai – 2 stiklinės
  • kefyras – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 3 vnt
  • cukrus – 1 stiklinė
  • soda – 0,5 arbatinio šaukštelio

Kremui:

  • grietinė – 500 g
  • cukrus – 100 g

Paruošimas:

Suplakame visus komponentus.

Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė.

Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos.

Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpjauname aštriu peiliu į 2.

Ruošiame kremą ir sutepame papločius, pridedame riešutėlių ir cukatų.

Beriame viršuje kakavą.

Leidžiame tortui pastovėti apie 3 val.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page