Patarimai

Virdama makaronus, niekada neišpilu vandens į kriauklę, ir štai kodėl

Neišpilkite vandens nuo makaronų.

Virimo procese iš miltų į vandenį išsiskiria krakmolas. Ir būtent šis drumstas skystis padės padaryti makaronų padažą tirštu ir vienalyčiu. Miltuose esantis krakmolas veikia kaip emulgatorius ir tirštiklis.

Paprasčiausiai įpilkite porą šaukštų vandens nuo makaronų į savo padažą ir lėtai išmaišykite. Rezultate jūs gausite tirštą kreminę konsistenciją.

Makaronų gaminius perplauti galima ir net reikia vienu atveju: kai jūs neplanuojate nedelsiant jų patiekti.

Perdėdami dar karštus spagečius ar ragelius iškart po paruošimo į indą jūs rizikuojate gauti pervirtą produktą, kadangi jis toliau „gaminsis“ veikiant savo temperatūrai. Žinoma, neverta ilgai palikti makaronų po vandens srove – pakanka juos tik ataušinti.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page