Receptai

Visada darau naminį kečupą pati. Gaunasi skaniau už pirktinį

Kiek receptų išbandžiau, šitas geriausias!

Dalinuosi receptu, imk!

Ingredientai

– pomidorai – 3 kg
– obuoliai – 0,5 kg
– svogūnai – 0,25 kg
– 50 g obuolių acto
– druska – 1,5 valgomojo šaukšto
– 1,5 stiklinės cukraus
– juodieji, raudonieji pipirai pagal skonį
– česnakas pagal skonį

Paruošimo receptas

Nuo pomidorų ir obuolių nulupame odelę.

Supjaustome gabalėliais ir verdame, kol svogūnai taps minkšti.

Paskui susmulkiname blenderiu ir verdame iki norimo tirštumo, apie valandą.

O virimo pabaigoje beriame druską, cukrų, pastoviai pamaišydami, kad nepridegtų.

Paskui beriame juoduosius, raudonuosius pipirus pagal skonį ir pilame obuolių actą.

Nuimame nuo ugnies, iškart išpilstome į stiklainius ir uždarome.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page