Receptai

Vištienos kotletukai su aguročiu – tai labai skanu ir sveika

Agurotis yra universali daržovė, kuri idealiai dera beveik su visais produktais.

Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:
– vištienos file ,1 kg
– aguročiai ,1 vnt
– česnakas, kelios skiltelės
– druska, pipirai, prieskoniai, žalumynai
– kiaušinis, 1 vnt

Paruošimo procese būtina laikytis paprastos instrukcijos:

1. Reikia stambiai sutarkuoti agurotį, po to nupilti skystį.
2. Reikia paruošti vištienos faršą, kuris sumaišomas su aguročiu, po to į šį mišinį dedami pipirai,
druska, česnakas ir kiaušinis.
3. Toliau būtina suformuoti kotletus.
4. Jei mišinys išėjo per skystas, į jį galima berti miltų ar džiūvėsių.
5. Aliejus įkaitinamas ir jame kepami nedideli kotletukai.
6. Po to visus kotletus reikia sudėti į keptuvę su trupučiu vandens ir patroškinti po dangčiu 7-10 min.
7. Patroškinti patiekalą galima orkaitėje. Padažo pagrindui galima naudoti grietinę.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page