Receptai
Vištienos kotletukai su aguročiu – tai labai skanu ir sveika
Agurotis yra universali daržovė, kuri idealiai dera beveik su visais produktais.
Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:
– vištienos file ,1 kg
– aguročiai ,1 vnt
– česnakas, kelios skiltelės
– druska, pipirai, prieskoniai, žalumynai
– kiaušinis, 1 vnt
Paruošimo procese būtina laikytis paprastos instrukcijos:
1. Reikia stambiai sutarkuoti agurotį, po to nupilti skystį.
2. Reikia paruošti vištienos faršą, kuris sumaišomas su aguročiu, po to į šį mišinį dedami pipirai,
druska, česnakas ir kiaušinis.
3. Toliau būtina suformuoti kotletus.
4. Jei mišinys išėjo per skystas, į jį galima berti miltų ar džiūvėsių.
5. Aliejus įkaitinamas ir jame kepami nedideli kotletukai.
6. Po to visus kotletus reikia sudėti į keptuvę su trupučiu vandens ir patroškinti po dangčiu 7-10 min.
7. Patroškinti patiekalą galima orkaitėje. Padažo pagrindui galima naudoti grietinę.