Receptai

Pica iš bulvių – skanesnė už tradicinę. Orkaitės ir miltų nereikia, paruošimo laikas – vos pusvalandis

Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:

– bulvės – 2-3 vnt
– kiaušiniai – 2 vnt
– pomidorai – 2 vnt
– dešra arba kumpis, sūris pagal skonį
– aliejus
– druska, pipirai, prieskoniai picai, žalumynai

Siūlome receptą ir paruošimo būdą:

1. Plonomis juostelėmis supjaustytas bulves išdėlioti ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte
iš jų drėgmę.

2. Patarimas: galima nepjaustyti, o stambiai sutarkuoti, paskui nuspaudus nereikalingas sultis.

3. Apkepti nedideliame kiekyje aliejaus, uždengus dangčiu apie 10 min.

4. Kad gautumėte įdarą, šiaudeliais supjaustyti kumpį ar dešrą, stambiai sutarkuoti sūrį. Sukapoti
žalumynus, o pomidorus supjaustyti griežinėliais (patarimas: galima imti bet kokius picai tinkamus
produktus, iš anksto juos apdorojus. Pavyzdžiui, apkepti grybus ir turėti po ranka jau ataušusius).

5. Sumušti kiaušinius, pasūdyti, berti pipirų ir prieskonių. Užpilti jais bulves, pridengti dangčiu ir kepti
ant vidutinės ugnies porą minučių.

6. Nuimti keptuvę nuo ugnies, truputį palaukti, kad gauta masė atauštų ir apversti keptuvę ant
lėkštės. Kitą pusė puošti pjaustyta dešra ir pomidorų griežinėliais.

7. Pabarstyti žalumynais ir sūriu.

8. Pridengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies kol išsilydys sūris. Arba be dangčio dėti į įkaitintą
orkaitę tuo pačiu tikslu.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page