Receptai

Pica ant batono. Gaminamas iš paprasčiausių ir nebrangių produktų

Ingredientai:

– batonas 1⁄2 vnt
– kiaušiniai 4 vnt
– pienas 50 ml
– kečupas 1 valgomasis šaukštas
– virta dešra 80-100 g
– pomidoras 1 vnt
– kietasis sūris 100 g
– petražolės 15 g
– aliejus 1 valgomasis šaukštas
– druska pagal skonį
– malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

– Į indą muškite kiaušinius, pilkite pieną, berkite druską ir maltus pipirus, kruopščiai suplakite šluotele iki vienalytės masės.

– Batoną supjaustykite plonomis riekėmis arba naudokite raikytą. Kiekvieną riekę pamirkykite kiaušinių mišinyje iš abiejų pusių.

– Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejų, dėkite duonos riekes vieną šalia kitos. Tuščius tarpus irgi užpildykite nedideliais batono gabalėliais.

– Ant duonos pilkite likusius plaktus kiaušinius, kepkite ant nedidelės ugnies po dangčiu.

– Kai apatinė pusė apkeps, apverskite duoną į kitą pusę kaip vientisą lakštą. Jums turi gautis lygus picos pagrindas.

– Paviršių iškart sutepkite kečupu, tolygiai paskirstydami jį mentele.

– Dešrą ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, dėkite ratais ant kečupo.

– Viršų pabarstykite kapotais žalumynais.

– Sūrį stambiai sutarkuokite, pabarstykite picą, padengdami visą paviršių.

– Toliau kepkite picą keptuvėje po dangčiu ant minimalios ugnies. Apatinė picos dalis turi apskrusti, o sūris viršuje pilnai išsilydyti.

– Pica ant batono paruošta! Išimkite iš keptuvės, supjaustykite porcijomis.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page