Receptai
Skanus užkandis: aguročiai su pomidorais po sūriu!
Tai jums tikrai patiks!
Dėka šio recepto aš baisiai pamėgau aguročius.
Ingredientai:
- agurotis
- pomidoras
- kietasis sūris
- česnakas
- majonezas arba galima pakeisti grietine
Paruošimo būdas:
- Jaunus aguročius pjaustome nedideliais žiedais ir dedame į skardą, kurią iš anksto sutepame aliejumi.
- Padažui imame majonezą ar grietinę, dedame ten česnako, pomidoras, sūris druskos ir pipirų pagal skonį ir gerai permaišome.
- Dabar kiekvieno aguročio gabaliuką truputį patepame viršuje.
- Paskui paskutinis sluoksnis bus tarkuotas kietasis sūris. Galima tarkuoti stambiai, bet geriau smulkiau, kad greičiau išsilydytų.
- Dabar kaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir pašauname ten mūsų užkandį.
Ir mėgaujamės skaniomis daržovėmis po sūriu! Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.