Receptai
Vištienos sriuba „visų sriubų sriuba“ Azijoje


Jums prireiks:
- didelės vištienos kulšelės — 6 vnt.;
- vidutinis svogūnas — 2 vnt.;
- raudonas aitrusis pipiras — 1 шт.;
- pjaustyti marinuoti pipirai chalapenjo — 1 v.š.;
- česnakas— 3 skiltelės;
- malta zira — 2 a.š.;
- kvietiniai miltai — 1 v.š..;
- vištienos buljonas — 1 l;
- baltosios konservuotos pupelės — 400 g;
- konservuoti kukurūzai — 100 g;
- tarkuotas sūris 100 g;
- druska — pagal skonį.
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais. Troškintuve ant didelės ugnies įkaitinti 2 v.š. augalinio aliejaus. Per 2-3 kartus, pamaišant, apkepinti vištieną iki auskinės spalvos, maždaug po 5 min. porcijai. Išdėlioti lėkštėje.
- Blenderyje nelabai smulkiai sutrinti pipirus, česnaką ir svogūnus.
- Po troškintuvu ugnį sumažinti iki vidutinės. Sudėti sutrintą daržovių masę ir kepti, pamaišant, 3–4 minutes. Sudėti zirą (kuminą) ir kepti, pamaišant, 1 minutę. Sudėti miltus ir kepti, pamaišant, dar 1 minutę.
- Palaipsniui, nuolat maišant, pilti vištienos buljoną ir užvirinti. Padruskinti pagal skonį.
- Sudėti į troškintuvą vištieną, pupeles ir kukurūzus. Troškinti uždengtą ant vidutinės ugnies apie 10 min.
- Prieš patiekiant, pabarstyti sūriu.
Tai jums tikrai patiks!




