Receptai
Imame 200 g varškės ir truputį kefyro – ruošiame skaniausius pusryčius
Ingredientai:
– varškė – 200 g
– kefyras – 500 g
– soda – 1 arbatinis šaukštelis
– druska – 1 arbatinis šaukštelis
– vanilinas – 1 žiupsnis
– kiaušinis – 1- 2 vnt
– miltai – 500 g
Paruošimas:
Sumaišome varškę, kefyrą, druską, sodą, cukrų, kiaušinius ir vaniliną iki vienalytės masės. Paskui dalimis beriame miltus.
Užmaišome minkštą ir lipnią tešlą.
Dalijame tešlą į 8 gabalėlius ir iškočiojame nedidelius paplotėlius.
Apkepame paplotėlius nedideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių, kol pagels.
Gatavus paplotėlius sutepame sviestu ir patiekiame su grietine ir uogiene.
Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.