Receptai
Imame 200 g varškės ir truputį kefyro – ruošiame skaniausius pusryčius

Ingredientai:
– varškė – 200 g
– kefyras – 500 g
– soda – 1 arbatinis šaukštelis
– druska – 1 arbatinis šaukštelis
– vanilinas – 1 žiupsnis
– kiaušinis – 1- 2 vnt
– miltai – 500 g

Paruošimas:
Sumaišome varškę, kefyrą, druską, sodą, cukrų, kiaušinius ir vaniliną iki vienalytės masės. Paskui dalimis beriame miltus.

Užmaišome minkštą ir lipnią tešlą.

Dalijame tešlą į 8 gabalėlius ir iškočiojame nedidelius paplotėlius.

Apkepame paplotėlius nedideliame kiekyje aliejaus iš abiejų pusių, kol pagels.

Gatavus paplotėlius sutepame sviestu ir patiekiame su grietine ir uogiene.
Gero apetito!



