Receptai

Midijos iš džiovintų slyvų – užkandis, kuris sukelia neapsakomą susižavėjimą

Ingredientai:

  • džiovintos slyvos – keli vienetai
  • kiaušinis – 1 vnt
  • rūkytas sūris – 30 g
  • majonezas su didžiausiu riebumo procentu – 20 g

Paruošimas:

  1. Kiaušinį dėti į dubenėlį ar puodą, užpilti jį karštu vandeniu ir pastatyti ant ugnies. Virti kiaušinį 10 min. Paskui jį pilnai ataušinti ir nulupti.
  2. Kiaušinį smulkiai sutarkuoti. Galima jį labai smulkiai supjaustyti ar išvis sutrinti blenderiu.
  3. Dėti majonezą. Kuo didesnis padažo riebumas, tuo skanesnis bus įdaras.
  4. Po to sutarkuoti rūkytą sūrį. Rūkytą sūrį drąsiai galima pakeisti lydytu arba kietuoju.
  5. Paimti šaukštą ir viską gerai išmaišyti.
  6. Slyvas dėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu. Palikti jas 2 min. Paskui nupilti vandenį.
  7. Dėti slyvas į dubenį, atverti jas.
  8. Ant vienos pusės šaukštu dėti įdarą.
  9. Uždengti antra pusele.

Tokiu būdu suformuoti visą užkandį, dėti jį į gražų dubenį ir patiekti.

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page