Receptai
Taip jūs dar negaminote aguročių — aguročių spačiai sūrio padaže

Šiame recepte aguročiai gaminami visiškai nauju būdu! Švelnūs, gražūs, pieniški aguročių spagečiai tinka tiek su vištienos krūtinėle, tiek ir be jos – taip puikiai dera sūrio padažas prie apkepintų aguročių.
Išbandykite šį lengvą receptą vakarienei ir jūs norėsite jį pakartoti dar ne kartą.
Ingredientai aguročių spagečiams:
- 1 vištienos filė (300 g);
- 1 agurotis (500-600 g);
- 2 česnako skiltelės;
- 1 lydytas sūrelis (100 g);
- 80 ml pieno;
- Druska, pipirai, raudonėlis.
Pradedam gaminti:
- Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Aguročius sutarkuokite taip, kaip morkas korėjietiškoms morkoms, arba juostelėmis, panašiomis į spagečius.
- Apkepinkite vištienos krūtinėlę keptuvėje, kol mėsa taps balta, šiek tiek pasūdykite.
- Pridėkite česnako, supjaustytą agurotį, ir viską apkepinkite kartu..
- Sutarkuokite lydytą sūrelį trintuve, tada sudėkite į blenderį kartu su karštu pienu ir šiek tiek druskos. Viską suplakite iki vienalytės masės. Greitas pieniškas padažas paruoštas!
- Gautu padažu apliekite aguročius su vištiena, porą minučių patroškinkite, pridėkite raudonėlio.



