Receptai

Genealus baklažanų su mėsa receptas

Labai skanu!

Ingredientai :

  • Baklažanai — 2 vnt.
  • Mėsos faršas — 550 g arba 400 g faršo + 150 g žalios parūkytos krūtinėlės
  • Svogūnas — 1 vnt.
  • Česnakas  — 2 skiltelės
  • Džiovintas bazilikas — 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai — 1/2 a.š.
  • Aštrieji pipirai — pagal skonį
  • druska — pagal skonį
  • Kečupas  — 1 a.š.
  • Tarkuotas sūris — 40 g
  • Majonezas — 1 v.š.
  • Augalinis aliejus — 2 v.š.

Gaminimas:

  1. Baklažanus supjaustome rutuliukais 0,5 cm
  2. Sudedam į dubenį ir pabarstom druska, sumaišom ir paliekam.
  3. Krūtinėlę supjaustom kubeliais ir sudedam į faršą.
  4. Sudedam susmulkintą svogūną ir išspaudžiam česnaką.
  5. Tada įberiam druskos ir sudedam prieskonius.
  6. Baklažanų rutuliukus nuskalaujam vandeniu.
  7. Išklojam skardą pergamentu ir ištepam aliejumi.
  8. Pusę baklažanų rutuliukų sudedam ant skardos, tada sudedam suplotas frikadeles, ant kiekvienos uždedam šiek tiek kečupo, uždengiam baklažanais ir apibarstom sūriu.
  9. kepam 180 С temperatūroje 35.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page