Receptai

Gaivinantis vasariškas nekeptas braškių tortas. Greitas ir skanus!

Ingredientai:

  • braškės – ½ kg
  • kvadratiniai smėliniai sausainiai – 300 g
  • vidutinio riebumo grietinėlė – 2 stiklinės
  • cukraus pudra – ¼ stiklinės
  • cukrus – 1 valgomasis šaukštas
  • vanilinis cukrus – 1 pakelis
  • druska – ¼ arbatinio šaukštelio

Paruošimas:

Plauname braškes ir šaliname uodegėles.

Saują uogų atidedame papuošimui.

Likusias uogas supjaustome plokštelėmis ir sumaišome su cukrumi.

Suplakame grietinėlę, kol susidarys stangrios putos ir palaipsniui beriame cukraus pudrą, druską ir vanilinį cukrų.

Užtiesiame formą maistine plėvele  ar pergamentu. Dedame pusę sausainių vienu sluoksniu, paskui paskirstome 1/3 pjaustytų uogų.

Dosniai sutepame uogas grietinėle, paskui dedame dar vieną sluoksnį sausainių, braškių ir grietinėlės.

Deserto viršų puošiame uogomis, torto šonus sutepame grietinėlės likučiais.

Dedame tortą į šaldiklį 3-4 val.

Gero apetito!

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page