Idomybes

Italijos baruose imta naudoti šiaudelius iš makaronų – taip norima padėti mūsų planetai

Makaronai tai netik skanus maistas, bet ir rūpestis aplinkos apsauga. Taip yra Italijoje.

Bucatini rūšies makaronus (tuščiavidurio vamzdelio formos) imta naudoti Italijos baruose vietoj plastikinių šiaudelių, kurie, beje, sudaro 4% visų plastiko šiukšlių.

Makaronai-šiaudeliai turi begalę teigiamų savybių. Panaudojus juos kaip šiaudelius, galima suvalgyti arba išmesti, nesukeliant žalos gamtai ir aplinkai.

Tačiau tokių šiaudelių negalima naudoti karštiems kokteiliams ir žmonėms, netoleruojantiems glitimo.

Britų kompanija Stroodles specializuojasi šiaudelių iš makaronų gamyboje. Šios kompanijos įkūrėjai įsitikinę, kad tai ne šiaip šiaudelių gamyba, o visa filosofija apie tai, kaip galima, žengiant paprastus žingsnius, rūpintis pasauliu.

O jūs matėte tokius pasta-šiaudelius mūsų baruose?

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page