Virtuve

Prancūziškas sumuštinis: ir sveika, ir beprotiškai skanu

Ingredientai:

  • 8 riekės pilnagrūdės duonos
  • karamelizuoti svogūnai
  • 50 g kietojo sūrio (geriausia jį pjaustyti plona geležte)
  • 1 arbatinis šaukštelis šviežio čiobrelio

Kaip ruošti:

  1. Ant keptuvės su nepridegančia danga išdėliokite 4 duonos gabalėlius. Pastatykite ant mažos ugnies.
  2. Ant kiekvienos riekės dėkite vienodą dalį karamelizuotų svogūnų ir sūrio, kiekvieną sumuštinį pabarstykite čiobreliais.
  3. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol duona pradžius, svogūnai sušils, o sūris išsilydys. Viršų uždenkite antra rieke.
  4. Apverskite sumuštinį ir kaitinkite, kol išsilydys sūris, o duona apskrus. Patiekite iškart.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close