Receptai

Kaip namų sąlygomis pasigaminti obuolinį martinį

Produktai:

  • 30 ml degtinės,
  • 30 ml obuolių degtinės (rūgštaus skonio),
  • 30 ml limonado,
  • 30 ml gėrimo „Sprite“,
  • cinamono ir cukraus.

Pirmasis obuolinio martinio gaminimo etapas

  1. Paimkite cukraus (1 arb. š.) ir cinamono.
  2. Cukrų ir cinamoną sumaišykite lėkštėje. Jo mums prireiks bokalui papuošti. Į kitą lėkštę įpilkite vandens.
  3. Pirmiausia martinio bokalo kraštus panardinkite į vandenį, paskui į cinamono ir cukraus mišinį, kad susiformuotų apvadas. Bokalą padėkite į šalį.

Antrasis obuolinio martinio gamybos etapas

  1. Į kokteilių plakiklį įdėkite ledukų.
  2. Įpilkite degtinę, obuolių degtinę, limonadą ir „Sprite“ gėrimą. Atsargiai suplakite.
  3. Kokteilį perpilkite į martinio bokalą.
  4. Papuoškite žalojo obuolio skiltele ir patiekite.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page