Receptai

Dienos receptas – saldūs kruasanas iš stulbinančiai skanios tešlos!

Pagaminti labai lengva, o patys gardėsiai suvalgomas greitai!

Produktai

1 stiklinė pieno
2. 200 g margarino
3. 20 g mielių
4. Miltų, kiek reikės tešlai.

Kaip gaminti kruasanus

Sumaišome iki kambario temperatūros atšildytą margariną su pienu ir mielėmis. Tada dalimis pilame miltus ir užminkome tešlą.

Išminkytą tešlą kišame į šaldytuvą ir laikome ten porą valandų.

Tada ištraukiame tešlą ir padaliname į 2 dalis. Iškočiojame paplotį, pjaustome trikampius ir pabarstome viršų cukrumi.

Susukame ragelius. Pabarstome viršų cukrumi ir dedame į kepimo skardą, padengtą pergamentiniu popieriumi. Ragelius kepame, kol apskrus, orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page