Receptai

15 metų gaminu šį nekeptą tortą, kol užverda arbatinukas. Jis skanesnis už Napoleoną, Medutį ir Prahą

Ingredientai:

  • meduoliai – 600-800 g
  • grietinė – 500 g
  • cukraus pudra – 100-150 g
  • bananai – 2 vnt
  • kiviai – 3 vnt
  • aguonos – 4-6 arbatiniai šaukšteliai
  • pieniškas šokoladas

1. Pjaustau meduolius mažais kubeliais.

2. Gaminu kremą. Sumaišau riebią grietinę ir cukraus pudrą.

3. Išardomą formą užtiesiu maistine plėvele. Pirmu sluoksniu dedu meduolius ir sutepu juos kremu.

Paskui paskirstau kremo sluoksnį teptuku ir suspaudžiu „paplotį“ šaukštu.

4. Toliau pabarstau paplotį aguonomis.

5. Ant aguonų dedu riekutėmis supjaustytus bananus.

6. Kartoju sluoksnį iš meduolių ir kremo.

7. Vėl pabarstau meduolius aguonomis ir dedu kivių griežinėlius.

8. Paskutinis sluoksnis vėl meduoliai ir kremas.

9. Uždengiu tortą maistine plėvele ir dedu nakčiai į šaldytuvą.

10. Rytą nuimu maistinę plėvelę ir perdedu tortą į didelę plokščią lėkštę. Pabarstau tortą smulkiai sutarkuotu pienišku šokoladu.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page